Útitárs

Segíthetsz egy szuvenír árával

Közeleg a karácsony, és sokan jó ötletnek gondolják, ha cuki háziállatot ajándékoznak szerettüknek, amivel nincs is semmi baj mindaddig, amíg garantálni tudják, hogy a megajándékozott, vagy ha ő mégsem készült fel erre, akkor ők maguk felelősségteljesen gondoskodni tudnak a kis szőrgombócról. Előtte mindenképpen mérlegeljünk, mert például egy kutya nem pusztán ajándék. Nem csak felhőtlen örömmel,… Tovább »

Képes kedvcsináló a bécsi karácsonyi vásárhoz

Bár én még nem jártam Bécsben adventkor, előbb-utóbb egészen biztos, hogy útba fogom ejteni. Tavaly a testvéremék látogattak el a bécsi karácsonyi vásárba egy szervezett buszos utazás keretében, ahonnét nagyon jó tapasztalatokkal, rengeteg élménnyel, és nagy örömömre csodaszép fotókkal tértek haza. Jöjjön most egy kis ízelítő ezekből:   Ha nektek is van róla fotótok, osszátok… Tovább »

Az ország kedvenc karácsonyi vásárai

A hétvégén sorban nyíltak országszerte a szebbnél szebb karácsonyi vásárok, melyekből most a ti ajánlásaitok alapján válogattam össze egy kis ízelítőt.   1. Budapest: Vörösmarty téri karácsonyi vásár Talán nem is nagyon kell bemutatni, hiszen Magyarország „leghíresebb” karácsonyi vásáráról van szó, ami nem túl olcsó, sokkal inkább a külföldiek pénztárcájához szabják az árakat, viszont csodaszép,… Tovább »

Karácsonyi vásározás Szentendrén

Indulnak az adventi vásárok, és szerencsére egyre több van belőlük, így nem egyszerű választani. Sokáig csak a Vörösmarty térre jártunk ki, azonban az utóbbi években már inkább kihagytuk, mert bár csodaszép, de a hatalmas tömeg és a sok turista miatt számunkra kicsit kezdte elveszíteni a varázsát. Nem beszélve arról, hogy ha nem csak nézelődni szeretnénk,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!