Útitárs

Barlangtúra bevállalósaknak

Egyszer már meséltem részletesen is egy igazán különleges barlangtúráról, amit az elején talán mi sem gondoltunk teljesen komolyan. A cseppkőbarlangok önmagukban is varázslatosak, hát még akkor, ha olyan érintetlen részekre is eljuthatunk, ahová tömeges turistacsoportokat már nem visznek, mert nincs kiépített út. Így, ha már Aggteleken jártunk, úgy döntöttünk, mi is végigmegyünk a Baradla-barlang speciális… Tovább »

Baradla-barlang: Speciális túra

Ahogy ígértem, jöjjön a beszámoló az aggteleki kiruccanásunk fő programjáról, a Speciális Retek-ági túráról. Korábban már többször jártam az aggteleki Baradla-barlangban, de a legutolsó emlékem is körülbelül 15 évvel ezelőttről van, így úgy döntöttünk, újra ellátogatunk oda. Azonban kicsit többre vágytunk, ezért rászántuk magunkat, jobban mondva rábeszéltem a 4 fős csapatot, a Speciális hosszú túrára,… Tovább »

Aggtelek és környéke 5 napban

Az élmény még egészen friss, nemrég 5 mozgalmas napot töltöttünk Aggteleken. Elöljáróban csak annyit, hogy aki nem szereti a tömegturizmust, viszont szereti élvezni az erdő csöndjét, nem bulizni vágyik, hanem kirándulni, és a természetben gyönyörködni, annak Aggtelek és környéke kora tavasszal ideális választás. Mi egy apartmanházat béreltünk ki, ami jó választásnak bizonyult, mert szép és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!