Útitárs

Meglestük, mit vacsorázik a sikló

Érdemes nyitott szemmel járni a világban, ha pedig túrázunk, ne rohanjunk, hacsak nem teljesítménytúrázunk éppen. A természet rengeteg érdekességet tartogat, és sokszor igen megdöbbentő dolgokat is.

 

Az, hogy elcsípünk egy-egy pillangót, szitakötőt, különleges bogarat, már nem is számít annyira kuriózumnak. Az viszont meglepő volt, mikor egyik túránk alkalmával arra lettünk figyelmesek, hogy egy vakondtetemet lepnek a pillangók. Egyszerre bizarr, mégis szép látvány volt. (Biztos vannak, akik ennek ellenére sem látnák szívesen, ezért itt nem mutatom meg, de ha kíváncsiak vagytok, írjatok, és a Facebook-oldalon megosztom.)

A másik kedvencem viszont olyan látvány volt, amit korábban csak természetfilmekben láthattam. Egy sikló éppen a vacsoráját fogyasztotta. Az biztos, hogy nagyon éhes lehetett, mert nem aprózta el, egy hatalmas békát próbált éppen megemészteni, aminek köszönhetően nem tudott gyorsan elmenekülni, így volt időnk lefotózni.

Ugye, milyen elképesztő látvány!?

Ha kíváncsiak vagytok, pontosan hol bukkantunk rá, kövessétek a blogot, mert hamarosan a Karancs és a Medves vidékét is részletesebben bemutatom.

Akinek van hasonló különleges fotója, és van kedve, mutassa meg nekünk az Útitárs Facebook-oldalán! 🙂

 

Ha tetszett az írás, és úgy gondolod, mások is érdekesnek találhatják, kérlek, egy megosztással népszerűsítsd.

Még több utazással kapcsolatos érdekesség olvasható  Facebook-oldalamon.

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!